Compania

Electroproiect, companie membră a grupului UTI, abordează un proiect în ansamblul său, analizează fiecare aspect și fiecare etapă, de la ideea inițială până la produsul finit, și oferă servicii de proiectare și consultanță în domeniul construcțiilor și instalațiilor. Această abordare ne permite să livrăm proiecte la cele mai ridicate standarde de calitate, cu cele mai noi soluții din industrie,  în cel mai scurt timp și asigurând eficiența costurilor.

Abordarea integrată optimizează procesul de realizare al unui proiect și are multiple avantaje:

Ne adaptăm constant la noile tehnologii și inovații din domeniul proiectării, utilizând aplicații și programe de proiectare și simulare de ultimă generație, oferind astfel avantaje semnificative clienților prin reducerea costurilor de proiectare și a timpilor de realizare a unui proiect. Proiectele pe care le elaborăm prin tehnologiei BIM (Building Information Modelling) răspund nevoilor actuale ale oricărui beneficiar: sustenabilitate, eficiență , timpi reduși de execuție, diminuarea erorilor, protecția mediului.

Management integrat de calitate

Managementul companiei Electroproiect SA se implică activ în proiectarea, implementarea și îmbunătățirea continuă a Sistemului de Management Integrat Calitate – Mediu – Sănătate și Securitatea Muncii – Securitatea Informației pentru a asigura livrarea unor produse și servicii de înaltă calitate.

Activitățile companiei sunt realizate în contextul unei preocupări constante și responsabile pentru asigurarea sănătății și siguranței angajaților și pentru protecția mediului înconjurător.

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele