Etică și conformitate

Integritatea și responsabilitatea sunt valori esențiale ale politicilor și comportamentelor Electroproiect și reprezintă fundamentul modului în care reprezentanții companiei acționează, respectând principiile etice și deontologice universal recunoscute.

Principii etice guvernante au fost reunite într-un Cod de Conduită și Etică în Afaceri, elaborat cu scopul de a oferi un ghid clar pentru toți colaboratorii interni și externi. Acesta stabilește principiile morale, valorile si regulile relevante care constituie cadrul de reglementare al conduitei salariaților, managementului, precum și al colaboratorilor și partenerilor externi. 

Responsabilitatea de a acționa în concordanță cu standardele etice înalte nu este un obiectiv temporar al companiei, ci un proces care este îmbunătățit continuu și care contribuie la îndeplinirea obiectivelor noastre.

Raportarea incidentelor de integritate

Orice raportare referitoare la posibile încălcări ale Codului de Conduită și Etică, precum și a prevederilor legale poate fi trimisă utilizând formularul de mai jos. Toate raportările primite sunt investigate cu atenție și sunt luate măsuri în conformitate cu legislația națională aplicabilă și cu reglementările interne ale companiei.

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele