Echipa

Proiectele noastre sunt extrem de diverse, iar succesul lor se bazează pe abordarea noastră interdisciplinară și pe competențele extinse ale echipei în specialități diverse precum arhitectură, structură, sistematizare verticală – plan general, instalații, pe care le utilizăm pentru a dezvolta proiecte complexe pentru domenii variate: aeroporturi și porturi, obiective militare, obiective industriale, centre de afaceri, construcții civile, arene sportive, transport, infrastructură de sănătate, obiective energetice, rețele și utilități etc.

Specialiștii noștri abordează fiecare inițiativă cu entuziasm și seriozitate și au cunoștințele necesare pentru a rezolva orice provocare, indiferent dacă aceasta apare în etapa de proiectare preliminară, faza de proiectare sau faza de construcție.

Pentru a realiza proiectarea eficientă a instalațiilor alocăm echipe mixte de arhitecți, ingineri și consultanți cu experiență care pot gestiona un proiect de la etapa de design, până la instalarea propriu-zisă și asistența post montaj.

Valorile companiei definesc activitatea fiecărui membru al echipei.

Tehnologie și confort

Proiectele noastre reprezintă temelia de confort și durabilitate a infrastructurilor construite. Utilizarea celor mai noi tehnici de proiectare și profesionalismul echipei susțin angajamentul nostru de a oferi soluții calitative și durabile.

Calitate și rapiditatea execuției

Abordăm fiecare proiect cu seriozitate și cu atenție la detalii, ne angajăm să respectăm termenele asumate și să livrăm proiecte aliniate cu nevoile utilizatorilor.

Inovație și pasiune

Proiectele noastre sunt concepute în funcție de nevoile în schimbare ale societății. Ignorăm abordările convenționale, analizăm nevoile clienților și propunem soluții inovatoare în care adăugăm abilitățile și entuziasmul specialiștilor noștri.

Integritate

Suntem responsabili pentru acțiunile noastre și tratăm relațiile contractuale cu transparență. Clienții noștri sunt direct implicații în fiecare decizie a proiectului pe care îl dezvoltăm.

Leadership

Managementul companiei este asigurat de o echipă experimentată, care are responsabilitatea finală pentru performanța generală și pentru planurile de dezvoltare ale companiei.

Istvan Besenyei

Director General

Romel Rizea

Director Tehnic Proiectare  

George Stoica

Manager Departament Instalații

Gheorghe Ștefu

Manager Departament Consultanță

Ștefan Noapte

Manager Departament Instalații Electrice

Roxana Negoita

Manager Departament Civile

Adrian Tănase

Manager Departament Automatizări

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele