Istoric

Proiectare pentru infrastructuri construite

Evoluția companiei se bazează pe o vastă experiență în elaborarea și gestionarea operațională a unor proiecte importante pentru infrastructuri construite.

Electroproiect

1966

Activitățile de proiectare pe care le prestează compania în prezent au debutat în anul 1966 când a fost înființat Institutul de Cercetare și Proiectare Electrotehnică.

1990

După mai multe etape de reorganizare și redefinire a poziționării pe piață, Institutul își schimbă denumirea în Institutul Electroproiect București, având același domeniul de activitate: proiectarea de instalații electrice.

1991

Institutul Electroproiect este reorganizat ca o companie pe acțiuni, Electroproiect S.A. Capabilitățile acestuia sunt extinse în domenii precum: arhitectură, servicii de consultanță și inginerie în domeniul instalațiilor.

2000

UTI Grup SA achiziționează 95% din pachetul de acțiuni al Electroproiect SA și devine principalul acționar. 

2002

Compania își diversifică activitățile adăugând în portofoliul de servicii furnizarea de instalații electrice, instalații medicale, precum și comercializarea de echipamente și instalații specifice infrastructurilor construite.

2005

Pentru o mai bună acoperire națională, sunt înființate 2 puncte de lucru la Constanța și Brașov.

2005-2020

Electroproiect oferă servicii de consultanță și proiectare pentru proiectele de construcții și instalații dezvoltate de alte companii membre ale Grupului UTI.

2021

Compania trece printr-un proces de reorganizare și reinventare prin diversificarea competențelor, consolidarea echipei de specialiști și furnizarea de servicii complete de proiectare și consultanță

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele