Electroproiect asigură servicii de proiectare pentru Spitalul de Urgență Focșani

Electroproiect va participa la proiectarea noului  Spital Județean de Urgență din Focșani, în calitate de subcontractor al Asocierii Atelier Unbuilt (lider) și NKY Architects & Engineers.

Electroproiect va presta servicii de elaborare a documentației de proiectare pentru instalații electrice de curenți tari, curenți slabi, instalații HVAC, instalații sanitare și de stingere a incendiilor cu apă, pentru fazele: documentație tehnică pentru autorizația de execuție (DTAC), inclusiv documentațiile pentru obținerea avizelor legate de instalațiile electrice și mecanice, documentație tehnică de organizare a execuției – DTOE, proiect tehnic și detalii de execuție –PTh+DE, asistență tehnică pe durata execuției și elaborarea documentației finale AsB, precum și verificarea documentației conform cerințelor Legii 10/1995 cu modificările și completările ulterioare.

Sursa foto: Agenda Constructiilor

Valoarea contractului de proiectare este de 17,5 milioane de lei.

Noul Spital Județean de Urgență Focșani va avea o capacitate de 760 de paturi de spitalizare continuă şi 60 de paturi de spitalizare de zi, bloc universitar cu săli de curs și amfiteatru pentru 100 persoane, spații special concepute pentru toate activitățile medicale și conexe, inclusiv un heliport.

Electroproiect are în portofoliu spitale importante din România: Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean Focșani, Spitalul Municipal Urziceni, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila, București, Spitalul de Urgență Călărași, pentru care a furnizat servicii de proiectare pentru instalațiile tehnice specifice. 

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele