Electroproiect furnizează servicii de proiectare pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Electroproiect va asigura elaborarea documentației de proiectare a instalațiilor electrice de curenți tari și de curenți slabi, instalații HVAC, instalații sanitare și de stingere a incendiilor cu apă. Serviciile vor fi prestate în mai multe etape: elaborarea documentației tehnice pentru obținerea autorizației de execuție (DTAC), inclusiv documentațiile pentru obținerea avizelor legate de instalațiile electrice și mecanice, elaborarea documentației tehnice de organizare a execuției (DTOE), elaborarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, asigurarea asistenței tehnice pe durata execuției, precum și elaborarea documentației finale AsB și verificarea documentației conform cerințelor Legii 10/1995.

Sursa foto: Agenda Construcțiilor.

Compania va presta serviciile menționate în calitate de subcontractant al Asocierii SSAB-AG, Atelier Unbuilt și Acer Proje Insaat AS, care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor de proiectare și construcție a noului terminal, a turnului de control și a parcării din cadrul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu.

Sursa foto: Agenda Construcțiilor.

Soluțiile tehnice propuse vor fi proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere al consumului de energie și pentru a avea un impact minim asupra mediului. Noul terminal și anexele vor avea o amprenta la sol de 11.300 mp și o suprafață desfășurată totală de aproape 16.000 mp. Termenul de finalizare a proiectului este decembrie 2023.  

Acest nou proiect completează portofoliul companiei, care a  a elaborat documentația tehnică necesară pentru modernizarea sau construcția a importante aeroporturi din România, precum Aeroportul Internațional Henri Coandă, Aeroportul Aurel Vlaicu Băneasa, Aeroportul Internațional Iași, Aeroportul Internațional Ghimbav Brașov, Aeroportul Internațional Sibiu.

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele