Electroproiect furnizeză servicii de proiectare pentru extinderea terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu

Servicii de proiectare Aeroport Sibiu

Contractul pentru execuția lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu a fost semnat în data de 22 iunie 2022. Proiectul a fost atribuit prin licitație publică asocierii Con-A (lider), UTI Construction and Facility Management și Bog’Art.

În calitatea de subcontractor, Electroproiect va presta servicii de elaborare a documentațiilor de proiectare pentru o parte dintre instalațiile specifice: instalații electrice de curenți tari, medie și joasă tensiune, instalații electrice de curenți slabi și sisteme de securitate, instalații termice, de ventilație și climatizare (HVAC), instalații de pompe căldură-apă, instalații de automatizare și gestionare centralizată a instalațiilor BMS.

Compania va asigura, de asemenea, și serviciile de asistență tehnică pe durata execuției instalațiilor menționate.  

Termenul de finalizare a contractului este de 22 de luni de la semnare: 4 luni destinate proiectării și 18 luni pentru execuția lucrărilor.

Electroproiect a dezvoltat numeroase proiecte pentru aeroporturi importante din România, precum Aeroportul Internațional Henri Coandă, Aeroportul Aurel Vlaicu, Aeroportul Internațional Iași, Aeroportul Internațional Avram Iancu, Cluj Napoca.

Despre noul terminal al Aeroportului Internațional Sibiu

Terminalul va avea o suprafață construită de 22.400 m.p., cu o capacitate totală de procesare de aproximativ  2,5 milioane de pasageri/an, 6 filtre de securitate, 7 automate pentru self check-in, 10 ghișee check-in cu operator, 7 porți de îmbarcare, precum și alte dotări necesare traficului aerian internațional intra și extra comunitar, plus spații publice de uz comercial și utilitar.

Te contactăm noi în cel mai scurt timp

Lasă-ne datele